jueves, 20 de octubre de 2011

Els grups municipals del PSC i d'Iniciativa ja han presentat les seves propostes per al 2012


En vistes del proper ple municipal a Vilafranca, de moment ja es té constància que com a mínim dos partits amb representació al consistori tenen establertes les seves prioritats de cara a l'any vinent. Tant Socialistes com Verds han fet saber en aquesta última setmana a l'equip de govern les seves pretensions.

El portaveu socialista Romero demana que es tingui en compte la situació de crisi per tal que surtin uns pressupostos austers, però que alhora mantinguin les principals prestacions socials i les inversions estratègiques, que considera indispensables per a la sortida de la crisi. D'aquesta manera, els socialistes es centren en traslladar l'Escola d'Art Arsenal i ajudar a que d'una vegada per totes es converteixi en escola superior; executar el pla existent de residències públiques per a la gent gran; impulsar la Llei de Barris per evitar l'exclusió social i continuar potenciant el comerç a través d'ajuts a les diferents associacions de botiguers que hi ha a Vilafranca.

Els ecologistes demanen, en un document publicat al seu web on dibuixen les seves pretensions en sis punts clau. Mantenir els serveis socials; abordar els problemes amb la vivenda; desenvolupar un pla de sostenibilitat amb inversions a curt termini que afectaria els 80 edificis de l'ajuntament; i animar el turisme sobretot relacionat amb el vi, però també amb el mercat dels dissabtes. Coincideixen amb els socialistes en accelerar la posada en marxa de la Llei de Barris de la generalitat i l'atenció als més longeus.

Mentrestant, es confirma la presència a les llistes de cara a les eleccions generals en la circumscripció de la província de Barcelona com a suplents de les membres del PSC Carme Garrido per al Congrés dels Diputats i Marta Junqué per a la cambra alta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario