miércoles, 9 de noviembre de 2011

Convergència i Unió omple l'auditori municipal en un acte central de campanya 
L'acte, que va comptar amb la presència del president de la Generalitat, es va celebrar diumenge a les 12

Més de mig miler de persones van ser testimonis de l'acte de campanya celebrat a Vilafranca del Penedès el passat dia 6 de novembre. El mítin va tenir ressò per la intervenció d'Artur Mas, que va aprofitar per fer balanç del difícil any a la presidència del govern nacional i insistir en la seva coalició com a "el partit defensor dels interessos de Catalunya a Madrid".

Mas, en una enèrgica intervenció, va denunciar la hiprocresia que segons ell apliquen als socialistes al retreure-li les retallades per una banda i demanar-li alhora reduccions als pressupostos autonòmics. Tot i que veu difícil aturar la més que probable majoria absoluta del Partit Popular, creu que com més representació tinguin els convergents al Congrés dels Diputats més respecte es tindrà a Catalunya.


Així mateix, també van parlar l'alcalde de la vila Pere Regull, que opina que "populars i socialistes són el mateix" i el tinent d'alcalde Aureli Ruiz, que va a les llistes com a número 14 per Barcelona, també partidari d'un nou pacte fiscal com abans millor.

A tall de cloenda, els personatges polítics més importants van posar per a les fotos i, com és tradició, va sonar "Els Segadors". Al final del mítin, Mas va aprofitar per saludar tots els simpatitzants que se li apropaven, ja a quarts de dues.


Carlos Vecino

No hay comentarios:

Publicar un comentario