jueves, 24 de noviembre de 2011

EL CATALANISME TAMBÉ SURT VICTORIÓS A LA NOSTRA VILA
CiU s'imposa sobre els socialistes per més de deu punts
Els convergents aconsegueixen 6200 vots i treuen 10 punts sobre els socialistes · Esquerra segueix amb 1600 un Partit Popular a l'alça (2700 vots) i la segueix ICV-EUiA que sobrepassa la barrera dels 1000 vots · Aureli Ruiz no és elegit diputat

Convergència a Vilafranca té raons per estar satisfeta, després de guanyar també a la nostra vila. I és que han tret més d'una tercera part dels vots totals i a més a més han superat uns socialistes que perden gairebé la meitat dels seus votants vilafranquins amb relació a les darreres generals (8300). La caiguda lliure dels socialistes ha sigut tal que amb prou feines han arribat a la meitat dels vots aquest any (4300). 

Tot i això i com era previsible, Convergència ha arribat als 9 diputats a la nostra província i d'aquesta manera el primer tinent d'alcalde Aureli Ruiz no arribarà a ser diputat en aquesta legislatura, ja que anava 14è a les llistes per Barcelona i ell mateix reconeixia que seria molt difícil arribar al Congrés dels Diputats.

Per la seva part, el Partit Popular confirma la seva pujada a Catalunya al nostre municipi i es consolida en la tercera posició superant amb 2700 vots el seu immediat perseguidor, que és Esquerra (1700 paperetes) i     tot seguit Iniciativa, que ha arribat als 1200 vots, tota una fita per a aquest partit a Vilafranca. Els eco-socialistes segueixen en la seva línia ascendent, tot i que de mitjana els resultats a la nostra vila són pitjors que al conjunt de Catalunya.

Amb tot, la setmana vinent els regidors i regidores de l'Ajuntament de Vilafranca es veuran les cares al proper ple municipal, que es celebrarà la setmana vinent. Veurem si els estats d'ànims amb relació als resultats afecten els diferents components dels partits presents al consistori de la vila.

No hay comentarios:

Publicar un comentario