jueves, 3 de noviembre de 2011

Es dóna el tret de sortida a la campanya electoral aquesta mitjanit

A partir de les 24h el país sencer tornarà a posar la lupa en tot allò que passi en aquestes dues setmanes en l'activitat política més intensa, aquella que es celebra quan s'apropen eleccions. 

Vilafranca no serà menys, i cada partit farà la simbòlica penjada de cartells a un lloc triat, sovint emblemàtic, com ho poden ser la rambla Nostra senyora, la Plaça Penedès, la Plaça de l'Ajuntament... Per ordre d'importància a la vila, el grup majoritari al consistori demanarà el vot pel reputat parlamentari Duran i Lleida, els socialistes ho faran per Carme Chacón, els populars per Jorge Fernández i els d'Iniciativa, que després de moltes vacil·lacions concorreran en coalició amb Esquerra Unida, demanaran el vot per Joan Coscubiela. 

Tanmateix, la Canditatura d'Unitat Popular encapçalada a Vilafranac per Llorenç Casanova serà l'únic grup que no participarà a les eleccions al Congrés dels Diputats pel seu caràcter exclusivament municipal.

Malgrat la importància de la vila, el nostre municipi no prendrà la importància que es mereix a la campanya política degut a que molts partits prefereixen centrar-se en Vilanova I La Geltrú en l'àmbit intercomarcal, població que tenen previst visitar candidats com Chacón en detriment de Vilafranca.

Carlos Vecino

No hay comentarios:

Publicar un comentario