domingo, 22 de enero de 2012


FERMA OPOSICIÓ A LA DECISIÓ DE LA GENERALITAT
El Consell Comarcal, Esquerra, Iniciativa i el PSC exigeixen a la Generalitat que torni a funcionar el servei nit-bús
Iniciativa treu a la llum un escrit que demostra que l’Ajuntament de Vilafranca sabia des de setembre que es suprimiria la línia N40

L’assumpte del servei nit-bus, que portava des de Barcelona fins Sant Sadurní i Vilafranca per la nit, a les hores que Rodalies no funciona, recentment retallat, no està ni molt menys oblidat. El Consell Comarcal ha decidit per unanimitat gràcies al requeriment de la CUP exhortar la Generalitat que rectifiqui el replantejament del servei públic de transport.

Per a la institució comarcal, la nova situació representa un agravi contra els interessos “per a la ciutadania de la comarca i per a la promoció de l’oferta lúdica, cultural i enoturística del territori” que no ens podem permetre, a més de demanar que la línia arribi fins Santa Margarida i Els Monjos i que s’intensifiqui la freqüència en època de festes locals com la Festa Major, el festival VIJAZZ, les Festes de Sant Raimon, i les festes de Sant Sadurní com les fires i el Cavatast.

ICV de Vilafranca revel·la un escrit que contradiria la versió de l’ajuntament, de Convergència i Unió, que assegurava dies enrere no saber-ne res per part de la Generalitat, un cop ha sortit a la llum una carta que el Director General de Transports i Mobilitat va enviar ja el setembre passat a l’alcalde de la vila Pere Regull on s’avisava que es tocaria la línia ara afectada (l’N40). També declaren que faran tot el possible per a que es restableixin les anteriors 56 connexions setmanals entre Barcelona i Vilafranca, contra la passivitat de l’Ajuntament en una "deixadesa de funcions i manca de transparència en tota aquesta qüestió" segons el parer dels ecosocialistes.

Per la seva part, a formació vilafranquina d’Esquerra Republicana de Catalunya no s’ha quedat curta i en comunicat a la seva pàgina web censura l’actuació de l’Ajuntament de Vilafranca que “no ha actuat en defensa dels interessos dels vilafranquins contra una decisió política amb una visió metropolitana que menysprea el Penedès i falta el respecte els usuaris”.

L’adreça web que corrobora la versió d’ICV és la següent, i mostra una carta enviada el 12 de setembre per la Generalitat a l’Ajuntament: https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B8qEnBTR7x5yNjUyNWU1ZTgtZjFmOC00NDkwLTkyOTUtYmJlMzBmYmRmNmQx&hl=es&pli=1

No hay comentarios:

Publicar un comentario