miércoles, 4 de enero de 2012


L’ALCALDE DESITJA TOTHOM UN BON ANY
“Regull: S’acaba un any molt difícil, i el 2012 la nostra prioritat serà els ajuts a les famílies amb problemes”
Segons el regidor, les línies principals d’actuació seran la cohesió social, l’economia i un nou centre universitari del vi a Vilafranca

Com és típic, l’alcalde de la vila Pere Regull felicita els vilafranquins el nou any, i ho fa amb un to realista però també força optimista, anunciant el segon ambulatori que per fi tindrà Vilafranca, “per així estar a l’alçada d’altres capitals de comarca del nostre país”.

Tanmateix, el màxim mandatari convergent a la nostra ciutat no ha oblidat ni un segon la precària situació financera de les arques municipals, que segons ell “ingressen ara 11 milions menys que fa tot just tres anys”. D’aquesta manera, l’eficiència en la gestió de l’administració local serà una fita a seguir per aquest 2012.

També s’enrecorda d’aquells qui pitjor ho estan passat degut a l’atur i la crisi, i promet multiplicar els ajuts directes a les famílies i en beques tant com sigui possible dintre de les limitacions, a més del foment de l’ocupació i la formació en col·laboració amb les empreses.

Per acabar, l’alcalde subratlla que Vilafranca pot seguir endavant malgrat la crisi amb pau i civisme per part dels ciutadans, i obrint més encara la capital penedesenca al món.

Per a veure el missatge directament penjat al web oficial de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès: http://www.vilafranca.org/jsp/noticies/detall.jsp?id=18772672

Carlos Vecino


No hay comentarios:

Publicar un comentario